Sobe

Soba hotel Breza Toplice Olimia

Soba hotel Breza Toplice Olimia

Soba Hotel Breza Terme Olimia

Soba Hotel Breza Terme Olimia

Sobe v hotelu Breza odražajo domačnost in udobnost bivanja. V naši hotelski ponudbi je za vas na voljo 154 sodobno opremljenih sob. Z bivanjem pri nas, boste uživali ob trendovski in skladni opremljenosti celotnega hotela Breza. Vaša soba, bo vaš mali raj, kjer vam bo zagotovljeno vrhunsko udobje, domačnost in sproščenost bivanja. Da bi umivanje za vas postalo poseben ritual in užitek, smo se potrudili, tudi pri opremi kopalnic, ki so sodobno opremljene s pridihom domačnosti.

V hotelu Breza, so za vas prav vse sobe opremljene satelitsko TV, prav tako lahko v svoji sobi pričakujete telefon z direktni telefonsko linijo. V poletnih dneh vas bo v sobi prijetno hladila klimatska naprava in hladna pijača iz mini bara. Svoje dragocenosti boste lahko varno spravili v sefu.

Moč neokrnjene narave, boste lahko po vaši želji (sobe z ali brez balkona) občudovali že na balkonu vaše sobe in si na vašo željo tam postregli tudi z zajtrkom. Za bolj romantične, pa vam po želji zajtrk serviramo tudi v posteljo.