Apartma

Apartma Rosa

Apartma Rosa

Apartma Aparthotel Rosa

Apartma Aparthotel Rosa

Apartma Aparthotel Terme

Apartma Aparthotel Terme

V Aparthotelu Rosa je za vas na voljo 94 sodobno opremljenih apartmajev s 345 ležišči. Vaš apartma bo postal vaš mali dom, kjer se boste počutili sproščeno in uživali v domačem vzdušju.

Dnevni prostor apartmaja bo vam in vaši družini nudil prijetno preživljanje prostega časa in primeren prostor za druženje. Navdušeni boste nad prostornostjo in udobnostjo spalnega prostora, ki vam bo nudil intimnost in primeren prostor za nabiranje moči za nov počitniški dan poln doživetij. Sodobna in dovršena opremljenost kuhinje vam bo nudila možnost, za pripravo izvrstnih jedi po vaši meri. Da bi umivanje za vas postalo poseben ritual in užitek, smo se za vas potrudili, tudi pri opremi kopalnic, ki so sodobno opremljene s pridihom domačnosti.

V Aparthotelu Rosa, so za vas prav vsi apartmaji opremljeni satelitsko TV, prav tako lahko v svoji sobi pričakujete telefon z direktni telefonsko linijo.

Med vašim dopustovanjem v Termah Olimia, nismo pozabili niti na vašega jeklenega konjička, ki mu bomo za vas nudili varno zavetje v garažni hiši Aparthotela Rosa, ki nudi kar 120 posameznih parkirnih mest.